Attention seeker

This year boleh jadi tahun team2 attention seeker perform baik punya. Paling win untuk tahun ni Arlinabanana la aku rasa. Next paih berahim. Belum kira makhluk2 biasa ni. Paling challenging la tahun ni aku deal dgn makhluk2 sakit otak ni.

Purpose jd attention seeker? Okay obviously sbb nk attention la kan dah nama pun attention seeker. Alahaaiiii. Bebalnya soalan kau nas. Hahahahaha. Reason dia satu je. Ubat attention seeker tu pun satu je. JANGAN LAYAN. Biarkan dia dgn dunia fantasi dia. Kau jgn sibuk. Ikutkan je rentak dia. Kau dh tau dia menipu, biarkan aje laa. Dengar je. Jangan la percaya. Kau bash dia, dia jd lagi 'sakit' lagi dasyat la jadinya. Tak tahan kau blah je.

Pastu depa ni ada lagi satu spesis. Psychotic! Haa yang ni aku hangenn! Punca buat aku nak g bakar giant! hahahahhah. Psychotic ni kuat ugut bhaiii! Aku ada la kenal sejenis makhluk psycho ni. Kenal kawan atas kawan (dia ex gf kwn aku) Actually dia dh break. Dia break sbb kawan. Idk why sbb kwn aku tk cite in detail. Tp kawan aku sayang dia gila. Lepaih broke up sewel jap ah member tu sampai la dia kenal aku. Haa time tu la psycho ni mai balik. Dia buat drama jejes ayaq mata. Dia ugut nk jual diri bla bla bla. Member risau/tak sampai hati/kesian/or myb still sayang pun rapuh la hatinya. 

Psychotic ni dia pakai reverse psychology beb! Dia main emosi sampai aku lak emosi sama. Stress bhai deal dgn orang macam ni. Kau tak buat apa dia nak, mula la ugut bebukan. Nangeh tak tentu pasal. Kadang2 tu issue tak de bas nak balik rumah je. Dia punya meratap macam member nk jual dia kat siam untuk jual organ! Lagi parah kalau psychotic ni jd orang ketiga dlm relationship yg BARU nk hidup. Pergh! mengancam dia punya penangan. As i said before, tak tahan, ikut la jejak langkah aku. Blah je. hahahaha

Orang2 macam ni aku tak tau dia nk apa. Aku pun ada mental disorder (jenis apa biar aku je la yg tau) tapi rarely aku out of control. Bila aku bebetul stress baru nampak la penyakit aku tu. Tapi takde lak aku jaja or buat drama sebabak. Maybe sbb aku jenis stress extreme la kut so aku lagi cenderung benda2 yang bahaya. Penyakit aku biar aku jela yg tau. Cuma aku nk tau mereka2 yang ni, apa dia nak? Apa purpose kau buat macam tu? Apa yang kau dapat lepas buat mcm tu? Still wondering.

No comments: